Transport

Transport is een steeds ingewikkelder onderdeel van ons vakgebied. De regels omtrent transport van grond worden steeds weer aangescherpt. Van Kempen Loonwerk en Grondverzet BV is daarom ook in het bezit van alle benodigde transportvergunningen en voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan de transportwereld.
Transport is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Grond die vrijkomt bij graafwerkzaamheden moet immers vervoerd worden. Voor het vervoeren van grond op moeilijk berijdbaar terrein maakt Van Kempen Loonwerk en Grondverzet BV gebruik van tractoren met grondkarren. Deze grondkarren zijn voorzien van afdekkleppen zodat het afvallen van lading voorkomen wordt. Met onze vrachtauto 6x6 ws, die niet alleen inzetbaar is voor het transport van los gestorte goederen, kunnen wij uw machines op een verantwoorde manier op de plaats van bestemming afleveren. De dieplader die wij hiervoor inzetten heeft een laadvermogen van 30 ton.
Het vervoeren van materialen op bijvoorbeeld een bouwplaats of langs een kabeltracé is voor ons geen probleem. Voor het transport van kleiner materieel zoals bijvoorbeeld minigravers maken wij gebruik van een aantal BE-combinaties en oprijwagens, hiermee kunnen wij ook uw klein materieel vervoeren. 

 

Heeft u zand, zwarte grond, menggranulaat of andere los gestorte goederen nodig? Voor levering op locatie kunt u contact met ons opnemen.
U kunt deze grondstoffen afhalen bij ons op het bedrijf, ook kunt u bij ons uw puin en groenafval storten. 

 

Voor een impressie van onze tranportmiddelen kijkt u bij FOTO'S.