Grondverzet

Grondverzet is een erg breed begrip. Voorafgaand aan nagenoeg alle projecten binnen de bouw of die daar mee samen hangen, vindt grondverzet plaats. Denk hierbij aan het uitgraven van een bouwput, het leggen van een riolering, het graven van kabelsleuven, het aanleggen van een weg, een tuin of de bestrating hiervan. Ook bij de inrichting van een landschap komt veel grondverzet kijken, het graven van een watergang of vijver, het aanleggen van een dijk en het maken van een wandel- of fietspad. 
 

Van Kempen Loonwerk en Grondverzet BV verricht voor u alle voorkomende werkzaamheden binnen het vakgebied grondverzet in de breedste zin van het woord. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit; aannemers binnen de grond-, weg-, en waterbouw, nutsbedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.
Gezien het formaat van onze klantenkring en de grote diversiteit aan werkzaamheden beschikken wij over een zeer gevarieerd machinepark.
Graafmachines vormen het grootste gedeelte van ons machinepark. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten. Minigravers van 1,5 ton tot 4 ton zijn vooral werkzaam in de kabel- en leidingbouw en op plaatsen waar een grote machine niet voldoende werkruimte heeft. Als er zwaardere werkzaamheden op een relatief kleine oppervlakte uitgevoerd moeten worden kunt u bij ons zowel een 8 tons rupskraan als een 10 tons mobiele kraan huren. Voor het grotere werk hebben wij een aantal mobiele kranen, met een bedrijfsgewicht tot 18 ton, in ons bezit met diverse hulpstukken zoals een stenenklem, sorteergrijper en diverse knijperbakken. Ook zijn wij in het bezit van een 26 tons rupskraan uitgerust met verschillende hulpstukken zoals een taludbak om sloten mee te graven. Naast graafmachines behoort een 11 tons shovel ook tot ons machinepark.
Voor meer informatie over het transport van o.a. grond kijk u bij TRANSPORT

 

 

Voor een impressie van de verschillende machines die wij gebruiken kijkt u bij FOTO'S.